Tilbage til alle begivenheder

Erhvervsnetværksaften

12. september, 2023 kl. 19:00 til 21:00 · Arrangør: Erhvervsnetværket i De 7 Dale

Knud og Henrik Gammelgaard og erhvervsnetværket i De 7 Dale inviterer dig til en hyggelig aften i selskab med ligesindede erhvervsdrivende i Mossøhytten. Aftenen byder på afslappede samtaler, lækre forfriskninger og den skønne natur som kulisse.

Program for aftenen:
Fadøl ved Fadcyklen:
Vi starter aftenen ud med en kold fadøl, leveret direkte fra vores mobile Fadcykel. Skål og netværk i en afslappet atmosfære.

Walk and Talk Hem Odde rundt:
Efter en forfriskende start går vi en tur sammen Hem Odde rundt, hvor vi vil fortælle lidt om området og der vil være god mulighed for at få talt med de andre i netværket.
Kage & kaffe i Mossøhytten:
Når vi returnerer fra vores gåtur, vil der være dækket op med kage og varm kaffe i Mossøhytten som afslutning på en god aften.

Vi opfordrer dig til at invitere en ven med til arrangementet, så vi kan få spredt budskabet om netværksmuligheden i De 7 Dale.

Tilmelding er ikke nødvendig, men du er meget velkommen til at tilmelde dig her på begivenheden. Og du er som sagt meget velkommen til at medbringe flere interesserede. Alle er velkomne, der har interesse i et lokalt arbejds/erhvervsfællesskab

Vi ser frem til at møde dig til en inspirerende aften med fokus på erhvervsnetværk og udvikling i De 7 Dale. Har du spørgsmål eller brug for yderligere information, er du velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen,
Erhvervsnetværket i De 7 Dale
reuirei@qr7qnyr.qx

PS. Har du ikke fået tilmeldt dig netværket endnu eller skal din nabo have muligheden så følg det her link: https://de7dale.dk/erhvervsnetvaerk-i-de-7-dale/ og tilmeld virksomheden på de7dale.dk.