Støt De 7 Dale – Handel lokalt

Når du handler lokalt støtter du dem der støtter os. Nedenfor har vi listet de lokale virksomheder som støtter os og som vi håber du vil handle hos.

Trofaste støttere

Knud Gammelgaard Marielyst

Mesinggaard

Akustik Design ApS

Gertrud Berg Keramik

Gertrud Berg er vores lokale keramiker med dejlig butik og keramikværksted midt i Nørre Vissing. Her er håndværket og kreativiteten i højsædet og Gertrud træffes næsten dagligt fordybet i fremstilling af en mangfoldig vifte af lækker unika brugskeramik: kopper og krus, kander, skåle, vaser, dejfade i forskellige størrelser og design, juleklokker og meget mere.

For aktuelle åbningstider og mere info se: www.gertrudbergkeramik.dk. Find vej: Skolegade 1, Nørre Vissing, 8660 Skanderborg.

Sandahls Grafik ApS

Hej! Sandahls Grafik ApS tilbyder branding, visuel kommunikation til virksomheder. Vi laver logoer og visuelle identiteter, websites, tryksager og andet grafisk materiale. Sandahls Grafik har et netværk af dygtige kreative folk, der tæller både tekstforfattere, filmfolk, fotografer, strateger og mange andre dygtige mennesker, så vi kan løfte både store og små opgaver.

Se mere på sandahls.net eller ring på +45 26 20 41 91.

Johansen Gulve

Montering af linoleum, vinyl og tæpper. Vi prøver altid at finde en god løsning, der lever op til dine ønsker og behov. Det vigtigste for os er, at vores kunder er glade og tilfredse med vores samarbejde.

Læs mere på johansen-gulve.dk, skriv på zvpunry@wbunafra-thyir.qx eller ring på +45 30 94 72 53

Roberts Skadedyrsservice ApS

Robert Skadedyrsservice hjælper både private, erhverv, boligforeninger og landbrug.

Læs mere på robertsskadedyr.dk, ring på +45 5194 9565 eller skriv på ez@eboregffxnqrqle.qx.

Din Webpartner

Din Webpartner fra Søballe laver hjemmesider til alle lige fra visitkortet og iværksætteren med webshoppen til den sociale netværk eller platformen for den mellemstore virksomhed med behov for et større system med diverse integrationer til forskellige API’er. Vi arbejder primært i WordPress hvor vi laver bookingkalender, notifikationer på mail, sms, påmindelser, automatiseringer og meget meget mere. Ring og få en snak om hvad dit behov er og hvordan vi ser det løst bedst muligt.

Se mere på dinwebpartner.dk, ring på +45 2334 3021 eller skriv på urvar@qvajrocnegare.qx.