Støt de lokale erhvervsdrivende – og De 7 Dale

Når du handler lokalt, støtter du dem, der støtter os. Nedenfor har vi listet de lokale virksomheder som støtter os, og som vi opfordrer til, du handler hos.

 

Er du erhvervsdrivende og bosat i De 7 Dale? Så kom med i Erhvervsnetværket

I netværket får du sparring, gode kontakter, lokal markedsføring og meget mere. Læs alt om Erhvervsnetværk De 7 Dale

Trofaste støtter

Knud Gammelgaard Marielyst

Mesinggaard

Akustik Design ApS

Hårby Slagteren ApS

Holm & Dall køreskole

Autogården v/Henrik Schang

Hørning Erhvervscenter ApS

Gertrud Berg Keramik

Gertrud Berg er vores lokale keramiker med dejlig butik og keramikværksted midt i Nørre Vissing. Her er håndværket og kreativiteten i højsædet og Gertrud træffes næsten dagligt fordybet i fremstilling af en mangfoldig vifte af lækker unika brugskeramik: kopper og krus, kander, skåle, vaser, dejfade i forskellige størrelser og design, juleklokker og meget mere.

For aktuelle åbningstider og mere info se: www.gertrudbergkeramik.dk.

Sandahls Grafik ApS

Sandahls Grafik ApS tilbyder branding, visuel kommunikation til virksomheder. Vi laver logoer og visuelle identiteter, websites, tryksager og andet grafisk materiale. Sandahls Grafik har et netværk af dygtige kreative folk, der tæller både tekstforfattere, filmfolk, fotografer, strateger og mange andre dygtige mennesker, så vi kan løfte både store og små opgaver.

Se mere på sandahls.net eller ring på +45 26 20 41 91.

Din Webpartner

Din Webpartner fra Søballe laver hjemmesider til alle. Vores portefølje spænder bredt fra online visitkort, webshops, sociale netværk til systemer til mellemstore virksomheder der har behov for en skræddersyet platform. Vi arbejder primært i WordPress, hvor vi laver bookingkalender, notifikationer på mail, sms, påmindelser, automatiseringer og meget meget mere. Ring og få en snak om hvad dit behov er og hvordan vi ser det løst bedst muligt.

Se mere på dinwebpartner.dk, ring på +45 2334 3021 eller skriv på urvar@qvajrocnegare.qx.